Verkkokauppiaana myyt todennäköisesti tuotetta, jolle on kysyntää paikallisilla markkinoilla. Mutta miksi tyytyä tähän? Moniin muihin toimialoihin verrattuna verkkokauppiaat ovat etulyöntiasemassa, sillä kansainväliset markkinat ovat helpommin ja nopeammin saavutettavissa digitaalisessa ympäristössä.

Huomioi nämä, kun laajennat kansainvälisille markkinoille!

Seuraavassa on tiivis listaus asioita, joita kannattaa ottaa huomioon maiden rajojen yli kasvaessa.

Skaalaa kasvaessasi
Kansainvälinen kasvu kannattaa aloittaa muutamalla markkina-alueella ja skaalautua kasvun myötä. Missä odotat tuotteidesi vetovoiman olevan suurinta?

Tee laskutoimitukset
Ota huomioon valuuttakurssit. Varmista, että hintasi kattavat mahdolliset vaihtelut ja että voittomarginaali kattaa kaikki verot ja maksut.

Puhu paikallista kieltä
Lokalisoi verkkosivustosi tarvittaessa, mutta älä tee asioita liian monimutkaisiksi.

Älä törsää toimituksiin
Varmista, että toimitusratkaisusi on mahdollisimman kustannustehokas. Harkitse 3PL-kumppania, jotta saat täyden hyödyn kaikista mahdollisista toimitustavoista ja apua myös paperitöihin.

Palvele asiakkaitasi
Keskity tarjoamaan asiakkaillesi mahdollisimman hyvää palvelua, jotta he tilaavat kaupastasi toistekin. Tarjoa asiakaspalvelua heidän omalla kielellään ja varmista, että yhteydenotto käy helposti, jos he tarvitsevat apua.

Mukaudu
Mitkä ovat kohdemarkkinoiden suosimat toimitustavat? Joillakin alueilla odotetaan nopeaa ovelta ovelle -toimitusta, kun taas toisilla alueilla noutopisteet ovat suositumpia ja niitä pidetään luotettavampina.

Huolehdi rahavirrasta
Maksutavat voivat vaihdella eri maissa. Tutki näitä huolella, tai tee yhteistyötä luotettavien palveluntarjoajien kanssa.

Hanki apua paperitöihin
Tulli, maksut ja kansainväliset palautukset voivat aiheuttaa päänvaivaa. Kätevin tapa helpottaa tätä on ottaa avuksi 3PL-kumppani, joka auttaa tässäkin prosessissa.

Fiksuja valintoja
Kuluttajat ympäri maailmaa odottavat nopeaa ja edullista toimitusta. Monivarastointi on loistava tapa saavuttaa tämä.

Vaikka huomioon otettavia asioita on monia, myynti globaaleille markkinoille on loistava tilaisuus. Verkkokaupan asiantuntijamme keskustelevat mielellään tavoista, joilla voimme auttaa juuri sinun kauppaasi valloittamaan maailman.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin opit parhaat käytännöt ja saat asiantuntevia vastauksia kysymyksiisi.

OGOship
Post by OGOship
12.1.2022 14:18:57
Toimita verkkokauppasi tilaukset nopeammin, myy enemmän.

Comments